Komentari na blogove
- dacha od bosne
- Тешка џомба
Re: Komentari na blogove
Da, da...bravo laki...zaista odličan blog o Jaki. Bio sam na putu pa sam propustio d te pohvalim
Na celom svetu mi je sve, da živim ne mogu bez nje...
Овај накин блог је заправо један његов старији пост? Углавном, 90% добро али онда оних 10%...хммм претенциозно непотпуно јербо се оквир пропасти скоро и не назире а узрочниции непрецизно па и нетачно лоцирају.
РИБА СМРДИ ОД ГЛАВЕ.
Dennis Rodman: "Ako će igrati Ristić, Jović, Grujić... nije strašno ni da smo 12. na tabeli. Ako će igrati ...... menadžerska TSL sredstva profita, onda svejedno jesmo li šampioni..."
Dennis Rodman: "Ako će igrati Ristić, Jović, Grujić... nije strašno ni da smo 12. na tabeli. Ako će igrati ...... menadžerska TSL sredstva profita, onda svejedno jesmo li šampioni..."
- Najdoski dr. Ilija
- Стара гарда
Нака као и увек сурово болан!
На крају крајева тако је у животу, кад је нешто толико болно скоро сигурно је и тачно!
На крају крајева тако је у животу, кад је нешто толико болно скоро сигурно је и тачно!
И на небу том на које идем ја, сија моја Звезда Црвена!
- crazynorth75
- Чак и када коса ми оседи
Lijepo prisjećanje Mosa, , samo imam ispravak netačnog navoda. Taj neki Stojković što si ga naveo, nije naše dijete
''“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
- МоСа ВерСе
- Стара гарда
Ма знам да је дете Лознице, али је и тад навијао за Звезду. Брзо смо га ми довели и тако то.crazynorth75 wrote:Lijepo prisjećanje Mosa, , samo imam ispravak netačnog navoda. Taj neki Stojković što si ga naveo, nije naše dijete
Е да, и Косино је дете.
Јер ја сам Звездаш, Звезда то је тим, због које пијем бенседин, била прва или не, ја попијем....
- crazynorth75
Ja znam da je Vladan Stojković, Kosin stariji sin, naše dijete, za ovog mlađeg ne znam. Čuo samo da su mnogi u Loznici prekorili Kosu zbog tog drugog, čak i javno Elem da se ne bavim nebitnim ljudima, fino je bilo prisjetiti se utakmice kada je Zvezda ličila na onu staru.
''“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
- Najdoski dr. Ilija
- Стара гарда
Neznam šta se podrazumeva pod "naše dete" ali je ta persona prošla našu OŠ!crazynorth75 wrote:Lijepo prisjećanje Mosa, , samo imam ispravak netačnog navoda. Taj neki Stojković što si ga naveo, nije naše dijete
Na žalost
И на небу том на које идем ја, сија моја Звезда Црвена!
- crazynorth75
To znam,kao i brat mu stariji, kajem samo da nije naš. Ružna prošlost ovo-ono
Loznica dala dvojicu najvecih Mustafa, Stojkovica i Vujanica... Kako li brat Kuler to objasnjava?